Emergyn tunnetaitovalmennus palkittiin kansainvälisessä kilpailussa

Emergyn Enentolle toteuttama johtajien tunnetaitovalmennus voitti ensimmäisen sijan kansainvälisessä Merit Summit and Awards -kilpailussa, jossa palkittiin parhaita johtamisen kehittämisen tekoja.

Digitaalisia yritys- ja kuluttajatietopalveluita tarjoava Enento Group Oyj on palkittu ensimmäisellä palkinnolla johtamisen kehittämisen kategoriassa kansainvälisessä Merit Summit and Awards -kilpailussa. Enento kilpaili keskisuurten yritysten sarjassa.

Voiton Enentolle toi Emergyn toteuttama tunnetaitovalmennusprojekti, jossa kaikki yrityksen esihenkilöt opiskelivat tunnetaitoja ja niiden hyödyntämistä arjen työelämässä kahdeksan kuukauden ajan. Valmennukseen kuului verkko-oppimista, soveltavia case-klinikoita ja vertaisoppimista nimetyn sparriparin kanssa.

 

Lisää sitoutumista ja oppimishalua

”Lähdimme valmennusprojektiin tilanteessa, jossa meillä oli uusi toimitusjohtaja, uusi strategia, melko tuore yritysfuusio ja yrityksen historian ensimmäiset koko organisaation muutosneuvottelut käsillä.

Valmennuksen ansiosta työntekijöiden kokemus omasta oppimisesta ja kehittymisestä sekä sitoutuminen yritykseen kasvoivat ja tyytyväisyys johtamiseen parani. Uskon, että kun esihenkilöillä oli paremmat taidot kohdata ihmisten tunteet, heillä oli ihan eri tavalla kykyä käsitellä esimerkiksi muutosneuvottelujen aiheuttamaa epävarmuutta”, kertoo Enenton HR-johtaja Sari Ek-Petroff.

Merit Summit and Awards -kilpailun tuomaristo piti Enenton projektia hyvänänä esimerkkinä siitä, kuinka tunnetaitojen opiskelu vahvisti yrityskulttuurin rakentamista ja varmisti, että kaikki organisaatiossa puhuvat samaa kieltä.
Kiitosta tuomaristolta sai myös se, että kattava valmennusprojekti oli suunniteltu vahvasti liiketoiminnan tarpeista käsin.

 

Uskottava tapa kehittää modernia johtamista

Milanossa viime viikolla pidettyyn johtamisen kehittämisseminaariin Merit Summittiin osallistuneet Enenton HR-johtaja Sari Ek-Petroff ja Emergyn tunnetaitovalmentaja Ira Leppänen panivat merkille, että tunnetaitojen merkitystä yritysten menestykselle korostettiin useissa puheenvuoroissa.

”Johtajien tunnetaitojen rooli yrityksen menestykselle on tutkimuksissa vahvistettu, ja nyt se aletaan kansainvälisestikin tunnistaa. Tuntuu hyvältä saada tunnustusta siitä, että tunnetaitovalmennukset ovat uskottava tapa kehittää modernia johtamista”, sanoo Emergyn Ira Leppänen.

”Konkreettisia menetelmiä, joilla tunnetaidot viedään osaksi yrityksen jokapäiväistä toimintaa, ei kuitenkaan maailmalla ole olemassa, ja siksi uskomme, että kehittämämme tunnetaitovalmennukset ovat Suomelle vientivaltti. Olemme valmentaneet ihmisiä 32 eri maasta, ja vaikka kulttuurit ovat erilaisia, niin ihmisyyteen liittyvät kysymykset työelämässä ovat samanlaisia kaikkialla”, Leppänen jatkaa.

Enentolla hyviä tuloksia aikaan saanut tunnetaitoprojekti jatkuu myös tulevaisuudessa: nyt tunnetaitoja pääsevät opiskelemaan kaikki yrityksen työntekijät.

”Tavoitteenamme on luoda omannäköisemme yrityskulttuuri, joka ei ole kopioitavissa ja joka sitouttaa työntekijöitämme entistäkin paremmin ja ottaa heidän hyvinvointinsa huomioon arvojemme mukaisesti”, Sari Ek-Petroff toteaa.

 

Kiinnostuitko?

Emergy®JOHTO -valmennus suunnitellaan aina yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita.
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva valmennuskokonaisuus.

Jaa:

Katso lisää:

Kohtaatko työssäsi haastavia tunteita tai tilanteita?

Katso vinkkimme videolta

Täytä tietosi ja lähetämme sinulle sähköpostiisi linkin videoon.

Tunteet työssä

Haastaviin tilanteisiin valmistautuminen

Kohtaatko työssäsi haastavia tunteita tai tilanteita?

Katso vinkkimme videolta

Haluatko oppia hallitsemaan haastavia tunteita tai tilanteita tehokkaammin? Videomme tarjoaa käytännön esimerkkejä ja konkreettisia työkaluja, jotka auttavat sinua navigoimaan haasteiden läpi – hyvässä hengessä. Katso videolta miten asiantuntijamme neuvovat toimimaan vaikeissa tilanteissa!