Me olemme Emergy

Kuuntele. Tunne. Toimi ajatuksella.

Me olemme Emergy®, edistyksellinen valmentajakumppanisi työelämätaitojen kehittämisessä.
 
Vuodesta 2015 lähtien olemme olleet työelämän tunnetaitojen ja tunnejohtamisen edelläkävijä, edistämässä hyvää henkeä työelämässä. Meidän ydinajatuksemme on yksinkertainen: hyvä henki syntyy rakentavasta vuorovaikutuksesta ja tulosta syntyy hyvässä hengessä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tieteellisesti tutkittuja valmennuksia hyvän hengen rakentamiseen.
 
Tuloksena? Tuottavuuden kasvu, työntekijöiden hyvinvoinnin ja sitoutumisen merkittävä parannus sekä asiakastyytyväisyyden nousu.
 
Emergyn voima piilee monialaisessa tiimissämme. Joukossamme on psykologian ja liike-elämän asiantuntijoita, joilla on yhteensä vuosikymmenten kokemus ihmisten ja organisaatioiden kehittämisestä.
 
Me uskomme, että oikeanlainen johtaminen ja yhteistyön kulttuuri luovat perustan paitsi menestyvälle liiketoiminnalle myös merkitykselliselle työelämälle.
 
Valmennamme suomeksi ja englanniksi. Tyytyväisiä asiakkaitamme löytyy jo 32 maasta.

Tiimi

Jarkko Rantanen

Jarkko Rantanen

Founding Partner,
Tunnetaitovalmentaja, MSc (psyc)

Jarkko Rantanen on vuorovaikutustaitojen kehittämiseen erikoistunut psykologi, tietokirjailija ja suosittu valmentaja. Jarkko on työskennellyt pitkäjänteisesti työelämän tunnetaitojen kehittämisen parissa ja kirjoittanut työelämän tunteista useita kirjoja.

Ira Leppänen

Ira Leppänen

Managing Partner,
Tunnetaitovalmentaja, MSc (econ)

Ira Leppänen on kokenut toimintakulttuurin ja johtamistaitojen kehittäjä, inspiroiva puhuja ja pidetty valmentaja. Iralla on kattava kokemus johtamisesta ja muutoshankkeista. Hänen missionsa on: parempaa työelämää ihmisille ja työyhteisöille – hyvinvointia ja suorituskykyä samassa paketissa.

Ellariina Rautio

Ellariina Rautio

Tunnetaitovalmentaja MSc (phil)

Ellariina Rautio on vuorovaikutuksen asiantuntija ja tunnetaitovalmentaja. Ellariinalla on laajaa viestinnällistä ja pedagogista osaamista sekä vahva palo kehittää vuorovaikutustaitoja työyhteisöissä. Ellariinan vahvuus on osallistavan ja luottamuksellisen ilmapiirin luomisessa.  

Tuuli Viranta

Tuuli Viranta

Tunnetaitovalmentaja

Tuuli on työskennellyt yli 20 vuotta organisaatioiden johtamisen, hyvinvoinnin ja tunneilmaston kehittämisen parissa. Hän on pidetty valmentaja, jonka kokonaisvaltaisessa työotteessa yhdistyvät luovasti liike-elämän, työpsykologian ja psykoterapian teoriat ja käytännöt.

Tiimi Henna yksin

Henna Kapulainen

Koordinaattori

Henna on todellinen monitaitoinen ammattilainen ja organisointivelho, joka pystyy jongleeraamaan monella pallolla yhtä aikaa ja säilyttää hymynsä myös paineen alla.

Tiimi Tomi yksin

Tomi Hakala

Tietojärjestelmäasiantuntija

Tomi toimii avoimesti ja suunnitelmallisesti ongelmien ratkaisemiseksi. Työssään Tomi sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja katsoo aina seuraavaa haastetta päin.

Tiimi Erica yksin

Erica Michelsson

Tutkija ja tuotekehittäjä

Erica on analyyttinen ja luova persoona. Hän on avoin ja sanavalmis, eikä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Hänellä on vahva halu kehittää ja uudistaa, minkä takia hän onkin mukana kehitysprojekteissa rakentamassa uusia tuotteita ja palveluita.

Tiimi Victoria yksin

Victoria Gora

Markkinointi ja sisällön tuotanto

Victoria on tiimipelaaja, jolla on tarkka silmä tehokkuudelle ja organisoinnille. Hän on suorittanut Kanadassa biologian ja psykologian kandidaatin tutkinnon, ja hänellä on kokemusta eri aloilta. Hän on aina innokas oppimaan uusia taitoja ja tarttumaan kaikkiin haasteisiin positiivisella asenteella.

Haluatko tietää lisää siitä, miten Emergy voi auttaa organisaatiotasi saavuttamaan sen täyden potentiaalin?

Ota yhteyttä ja aloitetaan keskustelu siitä, miten voimme yhdessä rakentaa kestävämpää, tuloksellisempaa ja inhimillisempää työelämää. Tervetuloa mukaan matkalle kohti työelämän uutta aikakautta.

Emergy – Hyvän hengen rakentaja.

Kohtaatko työssäsi haastavia tunteita tai tilanteita?

Katso vinkkimme videolta

Täytä tietosi ja lähetämme sinulle sähköpostiisi linkin videoon.

Tunteet työssä

Haastaviin tilanteisiin valmistautuminen

Kohtaatko työssäsi haastavia tunteita tai tilanteita?

Katso vinkkimme videolta

Haluatko oppia hallitsemaan haastavia tunteita tai tilanteita tehokkaammin? Videomme tarjoaa käytännön esimerkkejä ja konkreettisia työkaluja, jotka auttavat sinua navigoimaan haasteiden läpi – hyvässä hengessä. Katso videolta miten asiantuntijamme neuvovat toimimaan vaikeissa tilanteissa!