Johdon valmennukset

Opi kohtaamaan vaikeat tilanteet taitavasti

Onko ilmapiiri muuttunut sulkeutuneeksi? Valmennuksemme tarjoaa käytännön työkaluja kohdata vaikeat tilanteet rakentavasti, toisten tunteet huomioiden.

Emergy®

Avain

Työelämän haasteet

Johdon valmennus

Emergy®

Johto

Tunnejohtaminen

Johdon valmennus

Taitava esihenkilö pitää tiimin hyvässä iskussa

Puuttuuko työyhteisöstä hyvä henki? Valmennuksen myötä johtamisen rooleissa toimivat oppivat hyödyntämään tunnetaitoja itsensä ja muiden johtamisessa. Työyhteisöön muodostuu kannustava, turvallinen ja yhtenäinen johtamiskulttuuri.

Tehosta johtoryhmän dynamiikkaa

Törmäävätkö eri persoonat? Valmennuksemme myötä johtoryhmä oppii keskustelemaan vaikeistakin aiheista rehellisesti ja rakentavasti. Johtoryhmän hyvä henki heijastuu koko organisaatioon.

Emergy®

Johto­ryhmä

Ryhmädynamiikka

Johdon valmennus

Tutustu hyvän hengen rakentajiin.

Jarkko Rantanen

Jarkko Rantanen

Tunnetaitovalmentaja, MSc (psyc)

Jarkko Rantanen on vuorovaikutustaitojen kehittämiseen erikoistunut psykologi, tietokirjailija ja suosittu valmentaja. Jarkko on työskennellyt pitkäjänteisesti työelämän tunnetaitojen kehittämisen parissa ja kirjoittanut työelämän tunteista useita kirjoja.

Ira Leppänen

Ira Leppänen

Tunnetaitovalmentaja, MSc (econ)

Ira Leppänen on kokenut toimintakulttuurin ja johtamistaitojen kehittäjä, inspiroiva puhuja ja pidetty valmentaja. Iralla on kattava kokemus johtamisesta ja muutoshankkeista. Hänen missionsa on: parempaa työelämää ihmisille ja työyhteisöille – hyvinvointia ja suorituskykyä samassa paketissa.

Ellariina Rautio

Ellariina Rautio

Tunnetaitovalmentaja, MSc (phil)

Ellariina Rautio on vuorovaikutuksen asiantuntija ja tunnetaitovalmentaja. Ellariinalla on laajaa viestinnällistä ja pedagogista osaamista sekä vahva palo kehittää vuorovaikutustaitoja työyhteisöissä. Ellariinan vahvuus on osallistavan ja luottamuksellisen ilmapiirin luomisessa.

Meihin luottavat

Kohtaatko työssäsi haastavia tunteita tai tilanteita?

Katso vinkkimme videolta

Täytä tietosi ja lähetämme sinulle sähköpostiisi linkin videoon.

Tunteet työssä

Haastaviin tilanteisiin valmistautuminen

Kohtaatko työssäsi haastavia tunteita tai tilanteita?

Katso vinkkimme videolta

Haluatko oppia hallitsemaan haastavia tunteita tai tilanteita tehokkaammin? Videomme tarjoaa käytännön esimerkkejä ja konkreettisia työkaluja, jotka auttavat sinua navigoimaan haasteiden läpi – hyvässä hengessä. Katso videolta miten asiantuntijamme neuvovat toimimaan vaikeissa tilanteissa!