Työyhteisövalmennukset

Vaikuttava tunnetaito­valmennus

Muutoksia tulossa? Käytännönläheisessä valmennuksessa työyhteisö oppii ymmärtämään toisiaan, ottamaan huomioon tunteet ja toimimaan ajatuksella – empaattisesti, mutta päättäväisesti

Emergy®

Yhteisö

Työyhteisö ja työkyky

Työyhteisövalmennus

Emergy®

Tiimi

Työyhteisötaidot

Työyhteisövalmennus

Tehosta tiimidynamiikkaa

Onko ihmisten välillä kitkaa? Valmennuksemme tehostaa tiimidynamiikkaa ja auttaa luomaan psykologisesti turvallisen työilmapiirin.

Inspiroiva puheenvuoro, intohimoiset puhujat

Kaipaako työyhteisö uutta puhtia? Intohimoiset työelämän valmentajamme käsittelevät suosituissa puheenvuoroissaan luottamuksen ja yhteenkuuluvuuden rakentamista, sekä kulttuurin kehittämistä ajankohtaisten näkökulmien kautta.

Emergy®

Puhe

Puheenvuoroja tunnetaidoista

Työyhteisövalmennus

Emergy®

Energia

Itsensä johtaminen ja työkyky

Työyhteisövalmennus

Opi johtamaan itseäsi ja tunteitasi

Vaivaako stressi ja jatkuva riittämättömyys? Valmennuksessa opit keinoja tunnistaa omia tunteitasi ja toimimaan niiden kanssa rakentavasti ja energiatehokkaasti. Valmennuksen fokuksessa ovat oman työn hallinta, työhön liittyvä tunteet, kuormituksen lähteet ja keinot niiden käsittelemiseksi.

Tutustu hyvän hengen rakentajiin.

Jarkko Rantanen

Jarkko Rantanen

Tunnetaitovalmentaja, MSc (psyc)

Jarkko Rantanen on vuorovaikutustaitojen kehittämiseen erikoistunut psykologi, tietokirjailija ja suosittu valmentaja. Jarkko on työskennellyt pitkäjänteisesti työelämän tunnetaitojen kehittämisen parissa ja kirjoittanut työelämän tunteista useita kirjoja.

Ira Leppänen

Ira Leppänen

Tunnetaitovalmentaja, MSc (econ)

Ira Leppänen on kokenut toimintakulttuurin ja johtamistaitojen kehittäjä, inspiroiva puhuja ja pidetty valmentaja. Iralla on kattava kokemus johtamisesta ja muutoshankkeista. Hänen missionsa on: parempaa työelämää ihmisille ja työyhteisöille – hyvinvointia ja suorituskykyä samassa paketissa.

Ellariina Rautio

Ellariina Rautio

Tunnetaitovalmentaja, MSc (phil)

Ellariina Rautio on vuorovaikutuksen asiantuntija ja tunnetaitovalmentaja. Ellariinalla on laajaa viestinnällistä ja pedagogista osaamista sekä vahva palo kehittää vuorovaikutustaitoja työyhteisöissä. Ellariinan vahvuus on osallistavan ja luottamuksellisen ilmapiirin luomisessa.

Meihin luottavat

Kohtaatko työssäsi haastavia tunteita tai tilanteita?

Katso vinkkimme videolta

Täytä tietosi ja lähetämme sinulle sähköpostiisi linkin videoon.

Tunteet työssä

Haastaviin tilanteisiin valmistautuminen

Kohtaatko työssäsi haastavia tunteita tai tilanteita?

Katso vinkkimme videolta

Haluatko oppia hallitsemaan haastavia tunteita tai tilanteita tehokkaammin? Videomme tarjoaa käytännön esimerkkejä ja konkreettisia työkaluja, jotka auttavat sinua navigoimaan haasteiden läpi – hyvässä hengessä. Katso videolta miten asiantuntijamme neuvovat toimimaan vaikeissa tilanteissa!